top of page

W O R K S H O P S

ans website.jpg

WORKSHOP WINDLICHT MAKEN

Maak met behulp van een mal een mooi uniek windlicht die je naar je eigen smaak kunt decoreren. Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en zal plaatsvinden in de workshopruimte op Driehoekstraat 46 te Roosendaal. Deze workshop bestaat uit het maken van 1 windlicht per persoon, koffie/thee en iets lekkers.

De kosten bedragen € 35,00 per persoon

DIY KAARSENPAKKET

Lijkt het je leuk om zelf een kaars te maken? 

Wij hebben een geweldig DIY pakket ontwikkeld waarmee je 3 sfeervolle kaarsen kunt maken. Je ontvangt een compleet pakket met alle benodigdheden om leuke gekleurde kaarsen te gieten.

Inhoud pakket: mal, lont, lont spanner, afdicht klei, parafine/ stearine was, 3 verschillende kleuren en uiteraard een handleiding. 

Doe je dit liever onder begeleiding? Optioneel kunnen we via een Zoommeeting een Online workshop geven ;-).

DIY kaarsen maken.jpg
MuisDesign borreldoos.png

 KAARSEN & BORRELPAKKET 

Lijkt het je leuk om met je collega's een kaars te maken? 

Hoe zorg je ervoor om toch op een gezellige manier contact met elkaar te houden ook als de afstand te groot is of als je problemen hebt om oppas te regelen voor eventuele kinderen.
Even geen online pubquiz of bingo maar juist iets totaal anders.

Middels een Online Zoom Meeting maken we samen met je collega's of vrienden/vriendinnen te gekke kaarsen onder begeleiding van mijn deskundige leiding.

Op voorhand ontvangt ieder een DIY/ Borrelpakket. In dit pakket zit al het materiaal welke je nodig hebt om een kaars te maken en voldoende lekkers om te knabbelen tijdens de Online Kaarsenworkshop. 

 

bottom of page