W O R K S H O P S

Windlicht.jpeg

WORKSHOP WINDLICHT MAKEN

Maak met behulp van een mal een mooi uniek windlicht die je naar je eigen smaak kunt decoreren. Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en zal plaatsvinden in de workshopruimte op Driehoekstraat 46 te Roosendaal. Deze workshop bestaat uit het maken van 1 windlicht per persoon, koffie/thee en iets lekkers.

Bekijk alle mogelijke opties 

De kosten bedragen € 24,95 p.p.

DIY KAARSENPAKKET

Lijkt het je leuk om zelf een kaars te maken? 

Wij hebben een geweldig DIY pakket ontwikkeld waarmee je 3 sfeervolle kaarsen kunt maken. Je ontvangt een compleet pakket met alle benodigdheden om leuke gekleurde kaarsen te gieten.

Inhoud pakket: mal, lont, lont spanner, afdicht klei, parafine/ stearine was,  3 verschillende kleuren en uiteraard een handleiding. 

Doe je dit liever onder begeleiding? Optioneel kunnen we via een Zoommeeting een Online workshop geven ;-).

IMG-20190418-WA0001.jpg

 KAARSEN & BORRELPAKKET 

Lijkt het je leuk om met je collega's een kaars te maken? 

Hoe zorgt u tijdens corona voor samenhorigheid en verbinding onder het personeel? Met de huidige maatregelen is het een uitdaging een gezellig bedrijfsuitje te organiseren. Dit terwijl samenzijn op dit moment belangrijker is dan ooit tevoren. 

Even geen online pubquiz of bingo maar juist iets totaal anders.

Middels een Online Zoom Meeting maken we samen met je collega's te gekke kaarsen onder begeleiding van Kaarsenspecialist Jacqueline.

Op voorhand ontvangt ieder een DIY/ Borrelpakket. In dit pakket zit al het materiaal welke je nodig hebt om een kaars te maken en voldoende lekkers om te knabbelen tijdens de Online Kaarsenworkshop.