top of page

W O R K S H O P S

Bovenaan Workshops

MuisDesign organiseert met regelmaat leuke workshops voor jong en oud. Liever met een groep vriendinnen een privé workshop? Ook dat organiseren we met veel plezier!

Hieronder vindt je een overzicht van de workshops die gegeven worden. Boeken kan per mail of telefoon

Let op: Wanneer een reservering tot 48 uur voorafgaande de workshop geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 5,00 in rekening te brengen.

WORKSHOP
PATCHWORK WINDLICHT

GROTE BOL

Tijdens deze sessie leer je de kunst van patchwork en creëer je een prachtig windlicht. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze workshop biedt een leuke en ontspannende ervaring voor iedereen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een handgemaakt windlicht en nieuwe vaardigheden.

€ 35,00 per persoon

Patchwork-grote-bol.jpg

WORKSHOP
PATCHWORK WINDLICHT

Tijdens deze sessie leer je de kunst van patchwork en creëer je een prachtig windlicht. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze workshop biedt een leuke en ontspannende ervaring voor iedereen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een handgemaakt windlicht en nieuwe vaardigheden.

€ 32,50 per persoon

Windlicht-patchwork.jpg

WORKSHOP
STAPELKAARSEN KIDS

Tijdens deze workshop leer je hoe je de leukste stapelkaarsen maakt.  De workshop duurt ongeveer 1 uur en zal plaatsvinden in de workshopruimte op Driehoekstraat 46 te Roosendaal. De workshop is inclusief ranja en iets lekkers.

€ 12,50 per kind

Workshop stapel kaarsen

WORKSHOP
STAPELKAARSEN VOLWASSENEN

Tijdens deze workshop leer je hoe je de leukste stapelkaarsen maakt.  De workshop duurt ongeveer 2 uur en zal plaatsvinden in de workshopruimte op Driehoekstraat 46 te Roosendaal. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers.

€ 30,00 per persoon

workshop-stapel-500x500.jpg

WORKSHOP
"PLANETEN" KAARS

Leer en maak een prachtige bolkaars met verschillende kleuren die in elkaar overlopen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en zal plaatsvinden in de workshopruimte op Driehoekstraat 46 te Roosendaal. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers.

€ 30,00 per persoon

Workshop planeet kaarsen

WORKSHOP
PIEMELKAARS PIMPEN

Ideaal voor een vrijgezellenfeest! De onvergetelijke pimp je eigen piemelkaars workshop. De workshop duurt ongeveer 1.5 uur en zal plaatsvinden in de workshopruimte op Driehoekstraat 46 te Roosendaal. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers. Ook te koop als DIY pakket.

€ 30,00 per persoon

Piemelpimp-pakket.-500x500.jpg

WORKSHOP
WINDLICHT MET RELI
ËF

Maak met behulp van een mal een mooi uniek windlicht die je naar je eigen smaak kunt decoreren. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en zal plaatsvinden in de workshopruimte op Driehoekstraat 46 te Roosendaal. Deze workshop bestaat uit het maken van 1 windlicht per persoon, koffie/thee en iets lekkers.

€ 30,00 per persoon

WORKSHOP
"4 PUNTEN" WINDLICHT

Maak met behulp van een mal een mooi uniek windlicht die je naar je eigen smaak kunt decoreren. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en zal plaatsvinden in de workshopruimte op Driehoekstraat 46 te Roosendaal. Deze workshop bestaat uit het maken van 1 windlicht per persoon, koffie/thee en iets lekkers.

€ 30,00 per persoon

DIY PIEMELKAARSENPAKKET

Op zoek naar een leuke activiteit met je vriendinnen? 

Wij hebben een geweldig DIY pakket ontwikkeld waarmee je jouw eigen piemelkaars kunt pimpen. Je ontvangt een compleet pakket met alle benodigdheden voor een onvergetelijk resultaat. En ben je toe aan wat nieuws dan steek je hem makkelijk aan voor een dosis sfeervolle branduren.

Inhoud pakket: piemelkaars, verf, kwast, organza lint, satijn lint, 3d stickers.

€ 17,50 per pakket

Piemelpimp-pakket.-500x500.jpg

DIY KAARSENPAKKET

Lijkt het je leuk om zelf een kaars te maken? 

Wij hebben een geweldig DIY pakket ontwikkeld waarmee je 3 sfeervolle kaarsen kunt maken. Je ontvangt een compleet pakket met alle benodigdheden om leuke gekleurde kaarsen te gieten.

Inhoud pakket: mal, lont, lont spanner, afdicht klei, parafine/ stearine was, 3 verschillende kleuren en uiteraard een handleiding. 

Doe je dit liever onder begeleiding? Optioneel kunnen we via een Zoommeeting een Online workshop geven ;-)

€ 20,00 per pakket

DIY kaarsen maken.jpg
MuisDesign borreldoos.png

 DIY KAARSEN & BORRELPAKKET 

Lijkt het je leuk om met je collega's een kaars te maken? 

Hoe zorg je ervoor om toch op een gezellige manier contact met elkaar te houden ook als de afstand te groot is of als je problemen hebt om oppas te regelen voor eventuele kinderen.
Even geen online pubquiz of bingo maar juist iets totaal anders.

Middels een Online Zoom Meeting maken we samen met je collega's of vrienden/vriendinnen te gekke kaarsen onder begeleiding van mijn deskundige leiding.

Op voorhand ontvangt ieder een DIY/ Borrelpakket. In dit pakket zit al het materiaal welke je nodig hebt om een kaars te maken en voldoende lekkers om te knabbelen tijdens de Online Kaarsenworkshop. 

 

€ 30,00 per pakket

bottom of page